Pits de Pollastre al Gorgonzola
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pits de pollastre
- 4 talls de pernil cuit
- 150 grams de gorgonzola
- 3 branquetes de marduix o orenga
- 80 grams de nous
- 200 ml de vi blanc sec
- 50 grams de mantega
- Una mica de farina
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Aixafa grollerament amb una batedora de mà els fruits secs i el marduix.
Els pits de pollastre han de ser més aviat grans, eventualment els aplanem una mica, i els obrim pel mix, una vegada aplanats col•loca a cada filet un tall de pernil, el tall de pernil ha de ser al voltant d'1 cm més petit que el filet de pollastre.
Barreja el gorgonzola a la mescla de nous i marduix.
Afegeix al centre de cada filet una cullerada de la barreja preparada.
Plega els pits de pollastre, i pressiona els marges, assegura el costat obert amb escuradents.
Passa els pits per farina, especialment per les vores i fregeix en una paella amb mantega durant dos minuts, assaona amb sal i pebre i dona la volta, fregeix dos minuts més i agrega el vi blanc sec, cuina tot durant uns 5 a 7 minuts més.
Si la salsa es redueix massa, afegeix una mica de brou.
Treu els escuradents.
Escampa-hi marduix o orenga fresc i serveix immediatament.
Aquest Plat es pot acompanyar amb Spaghetti o patates cuites
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1686 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.