Bistecs farcits a l’estil sud-africà amb amanida de pasta i llenties
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per l'amanida de llenties:
- 200 g de llacets
- 100 g de llenties
- 1 pebrot vermell i 1 de groc
- 100 g d'albercocs secs
- 5 a 6 cullerades de vinagre balsàmic
- 2 a 3 cullerades d'oli de càrtam
- 2 a 3 cullerades de melmelada d'albercoc
- Sal d'herbes
- Flocs de xili sec
- Pebre acabat de moldre
Pels bistecs:
- 5 bistecs prims de vedella
- Sal d'herbes
- Pebre acabat de moldre
- 1 plàtan madur
- 150 grams de formatge fresc
- Curri amb pols
5 racions
Elaboració
Per l'amanida de llenties:
Cou separadament els llacets i les llenties d'acord a les instruccions del paquet.
Talla els pebrots per la meitat, talla a daus grans i els albercocs en cubs petits.
Per la salsa de l'amanida barreja el vinagre, l'oli i la confitura i mescla amb les altres components, assaona amb sal, pebre i flocs de xili sec
Pels bistecs:
Assaona els bistecs amb sal i pebre, pels dos costats
Pela de plàtan i aixafa amb una forquilla fins a obtenir un puré, afegeix el formatge fresc i assaona amb sal, pebre i curri.
Distribueix la crema en els bistecs, plega, tanca el forat amb petites broquetes de fusta i graella els bistecs a foc alt per cada costat d'1 a 2 minuts o també els pots fregir.
Serveix els bistecs amb l'amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1508 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.