Bistecs farcits a l’estil sud-africà amb amanida de pasta i llenties

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per l'amanida de llenties:

  • 200 g de llacets
  • 100 g de llenties
  • 1 pebrot vermell i 1 de groc
  • 100 g d'albercocs secs
  • 5 a 6 cullerades de vinagre balsàmic
  • 2 a 3 cullerades d'oli de càrtam
  • 2 a 3 cullerades de melmelada d'albercoc
  • Sal d'herbes
  • Flocs de xili sec
  • Pebre acabat de moldre

Pels bistecs:

  • 5 bistecs prims de vedella
  • Sal d'herbes
  • Pebre acabat de moldre
  • 1 plàtan madur
  • 150 grams de formatge fresc
  • Curri amb pols

5 racions

Elaboració

Per l'amanida de llenties:

Cou separadament els llacets i les llenties d'acord a les instruccions del paquet.
Talla els pebrots per la meitat, talla a daus grans i els albercocs en cubs petits.
Per la salsa de l'amanida barreja el vinagre, l'oli i la confitura i mescla amb les altres components, assaona amb sal, pebre i flocs de xili sec

Pels bistecs:

Assaona els bistecs amb sal i pebre, pels dos costats
Pela de plàtan i aixafa amb una forquilla fins a obtenir un puré, afegeix el formatge fresc i assaona amb sal, pebre i curri.
Distribueix la crema en els bistecs, plega, tanca el forat amb petites broquetes de fusta i graella els bistecs a foc alt per cada costat d'1 a 2 minuts o també els pots fregir.
Serveix els bistecs amb l'amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1508 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Primer d'Agost
Avui és la festa Nacional Suïssa, em preparo per cremar uns quants focs artificials. Un Abraçada per a tothom, joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: