Gratinat de Patates i Pernil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Per a una font de forn d'uns 2 litres, ben greixada
  • 800 grams de patates (varietat farinosa), acabades de coure i pelades.
  • ½ culleradeta de sal
  • 1 pera ratllada amb el ratllador gruixut.
  • 3 llotges de pernil (ca. 100 grams cada una), tallades en glaçons.
  • 100 grams de formatge Gruyère, ratllat gruixut

4 racions

Elaboració

Talla les patates a rodanxes gruixudes d'uns 5 mm, assaona amb sal.
Distribueix les rodanxes de patata, el ratllat de pera i els daus de pernil, en capes, en la font preparada i escampa-hi el formatge pel damunt.

Per napar:

Mescla, 2 dl crema, 2 ous, ½ culleradeta de sal, una mica de pebre acabat de moldre, ½ culleradeta de pebre i nou moscada, barreja bé, salpebre al gust i escampa per sobre el gratinat.
Gratina al voltant de 30 Minuts en mix del forn prees calfat a 200 graus.
Aquest plat combina molt bé amb una bona amanida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

938 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: