Gratinat de Patates i Pernil
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per a una font de forn d'uns 2 litres, ben greixada
- 800 grams de patates (varietat farinosa), acabades de coure i pelades.
- ½ culleradeta de sal
- 1 pera ratllada amb el ratllador gruixut.
- 3 llotges de pernil (ca. 100 grams cada una), tallades en glaçons.
- 100 grams de formatge Gruyère, ratllat gruixut
4 racions
Elaboració
Talla les patates a rodanxes gruixudes d'uns 5 mm, assaona amb sal.
Distribueix les rodanxes de patata, el ratllat de pera i els daus de pernil, en capes, en la font preparada i escampa-hi el formatge pel damunt.
Per napar:
Mescla, 2 dl crema, 2 ous, ½ culleradeta de sal, una mica de pebre acabat de moldre, ½ culleradeta de pebre i nou moscada, barreja bé, salpebre al gust i escampa per sobre el gratinat.
Gratina al voltant de 30 Minuts en mix del forn prees calfat a 200 graus.
Aquest plat combina molt bé amb una bona amanida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
938 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.