Risotto amb ametlles
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams d'arròs
- 1 escalunya (o 2 cebes tendres)
- 1 cullerada de mantega
- 1 litre de brou de peix, de verdures o de glaçó de brou).
- Sal i pebre (al gust)
- 50 g d'ametlles filetejades o en bastonets (torrades)
4 racions
Elaboració
Per al risotto d’ametlles talla finament a daus l'escalunya o les cebes tendres i sofregeix amb la mantega sense fins que es torni transparent
Afegeix l'arròs, i fregeix breument,
Aboca el brou a poc a poc en diverses vegades i cuina a foc moderat, remenant sovint durant uns 18 minuts o fins que estigui al dente, i l’arròs quedi cremós
Assaona amb sal i pebre al gust,
Afegeix les ametlles filetejades o en bastonets i barreja bé
Serveix el risotto d'ametlles en plats calents i serveix ràpidament.
Pots acompanyar-lo amb una bona amanida d’enciam
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1183 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.