Risotto amb ametlles

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams d'arròs
  • 1 escalunya (o 2 cebes tendres)
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 litre de brou de peix, de verdures o de glaçó de brou).
  • Sal i pebre (al gust)
  • 50 g d'ametlles filetejades o en bastonets (torrades)

4 racions

Elaboració

Per al risotto d’ametlles talla finament a daus l'escalunya o les cebes tendres i sofregeix amb la mantega sense fins que es torni transparent
Afegeix l'arròs, i fregeix breument,
Aboca el brou a poc a poc en diverses vegades i cuina a foc moderat, remenant sovint durant uns 18 minuts o fins que estigui al dente, i l’arròs quedi cremós
Assaona amb sal i pebre al gust,
Afegeix les ametlles filetejades o en bastonets i barreja bé
Serveix el risotto d'ametlles en plats calents i serveix ràpidament.
Pots acompanyar-lo amb una bona amanida d’enciam


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1183 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: