Cuixes de Pollastre a l'estil Italià
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes
- 2 dents d'all
- 2 brancas de romaní
- 2 cuixes de pollastre (d'uns 350 g)
- Sal i pebre
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- Sucre
- 1 cullerada de concentrat de tomàquet
- 1 llauna de tomàquet (aproximadament uns 400 g)
- 200 ml de brou de pollastre
- 100 g de tàperes
- 1 remet d’alfàbrega
2 racions
Elaboració
Talla les cebes a la meitat i talla en tires.
Pica l'all.
D'1 branqueta de romaní separa les agulles i pica-les fines.
Barrejar la meitat de l'all amb el romaní picat.
Aixeca lleugerament la pell de les cuixes de pollastre amb els dits i empenya la barreja de romaní a sota.
Assaona les cuixes amb sal i pebre.
Posa 2 cullerades d’oli en una safata de forn i enrosseix les cuixes, al voltant de 4 minuts o fins que agafin un color ros
Afegeix a la safata per rostir, la ceba, l'all i la resta de la segona branca de romaní i cuina a foc mitjà per uns 3 minuts.
Agrega 1 pessic de sucre i la pasta de tomàquet i tot remenant cuina breument.
Afegeix els tomàquets i 200 ml de brou i porta a ebullició.
Col•loca les cuixes de pollastre a la safata, i cou amb el forn calent a 200 graus, durant 40-45 minuts. No sa aconsella cuinar amb aire.
Poc abans del final de la cocció, possiblement serà necessari cobrir les cuixes de pollastre amb paper d'alumini, i si veus que el líquid s'ha evaporat gairebé per complet, afegeix 50 ml mes de brou.
Retira la safata del forn, afegeix les tàperes i assaona la salsa de tomàquet, si és necessari.
Escampa pel damunt unes fulles d'alfàbrega i unes gotes d’oli.
Serveix de seguida, acompanyat d'una bagueta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1999 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.