Risotto de patata i daus de salmó
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 600 g de patates que no siguin farinoses
- 1 ceba
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 gra d'all
- 5 dl de brou
- 150 g de pèsols congelats
- 2 dl de crema
- 30 g de parmesà ratllat
- 1 sobre de safrà
- Sal i pebre
- 400 g de filet de salmó
- 2 branquetes d'anet
4 racions
Utensilis
Una mandolina
Elaboració
Pela les patates, talla en petits cubs, i cobreix amb aigua freda.
Escorre els cubs de patata i asseca bé.
Pica la ceba, i fregeix breument en 2 cullerades d'oli Premsa l'all, afegeix les patates i fregeix breument.
A poc a poc, aboca el brou, i cuina a foc lent durant uns 5 minuts.
Agrega els pèsols, bull i cuina a foc lent de nou durant uns minuts fins que tot el líquid s'absorbeixi i les patates estiguin tendres.
Barreja la crema i el formatge parmesà, assaona amb el safrà, la sal i el pebre.
Talla el salmó a daus, assaona amb sal i pebre i fregeix breument amb la resta d'oli.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1024 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.