Risotto de patata i daus de salmó

Ingredients

  • 600 g de patates que no siguin farinoses
  • 1 ceba
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 gra d'all
  • 5 dl de brou
  • 150 g de pèsols congelats
  • 2 dl de crema
  • 30 g de parmesà ratllat
  • 1 sobre de safrà
  • Sal i pebre
  • 400 g de filet de salmó
  • 2 branquetes d'anet

4 racions

Utensilis

Una mandolina

Elaboració

Pela les patates, talla en petits cubs, i cobreix amb aigua freda.
Escorre els cubs de patata i asseca bé.
Pica la ceba, i fregeix breument en 2 cullerades d'oli Premsa l'all, afegeix les patates i fregeix breument.
A poc a poc, aboca el brou, i cuina a foc lent durant uns 5 minuts.
Agrega els pèsols, bull i cuina a foc lent de nou durant uns minuts fins que tot el líquid s'absorbeixi i les patates estiguin tendres.
Barreja la crema i el formatge parmesà, assaona amb el safrà, la sal i el pebre.
Talla el salmó a daus, assaona amb sal i pebre i fregeix breument amb la resta d'oli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1024 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: