Melmelada de tomàquets verds
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Típica de: Suïssa
Estació: estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de tomàquets (de color verd a groc clar)
- 500 g de sucre gelificant
- 1 culleradeta de canyella
- La pell d’1 llimona (sense tractar)
- La pell d’1 taronja (sense tractar)
1 racions
Elaboració
Neteja els tomàquets, renta, talla en trossos grans i amb una liquadora fes un puré.
Col·loca el puré en una cassola, afegeix el sucre, les espècies, la pela de la llimona i la pela de la taronja i porta a ebullició.
Cuina durant 4 minuts, després del final de la cocció, omple immediatament, en pots de vidre i deixa refredar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4435 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.