Coca de patata amb oli de tòfona
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de massa de pizza, d'uns 3 mm de gruix
- 4 cullerades de crema fresca
- 500 g de patates, pelades, tallades en llesques d’aproximadament 2 mm (que no siguin farinoses)
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 gra d'all, premsat
- Nou moscada al gust
- 1 culleradeta de sal
- Pebre acabat de moldre
- 1 culleradeta d'oli de tòfona
- 25 g de formatge parmesà en encenalls
4 racions
Elaboració
Estira la massa sobre un pols de farina, d'un gruix d’aproximadament 3 mm i de forma rodona
Posa en una safata folrada amb paper d'enfornar, i reparteix la crema fresca per tota la superfície, deixant 1 centímetre per tota la vorera, sense crema.
Barreja les patates, ja cuites en aigua i sal durant uns 7 minuts, amb l’oli i l’all, i estén sobre la massa.
Enforna 20 minuts a la part inferior del forn preescalfat a 200 graus.
Gotege l’oli de tòfona pel damunt i escampa el formatge parmesà per sobre.
Notes
Amb aquesta mateixa recepte, pots fer una Coca d’olives, amb el farciment següent:
Una mica d'oli
1 ceba vermella gran, tallada en llunes
100 g d’olives, sense os, picades
1 cullerada de fulles de farigola
Mitja culleradeta de sal marina gruixuda
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1208 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.