Busecca, sopa de tripa, especialitat del Canto del Ticino Suïssa
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba, finament picada
- 2 grans d'all picats,
- Mantega per cuinar
- 100 g de cansalada tallada en daus
- 2 pastanagues a rodanxes
- ½ porro, tallat en trossos petits
- ½ tija d’api, finament picat
- 2 patates, tallades en daus petits
- 2 cullerades de puré de tomàquet
- 400 grams de tripa cuita, tallada en tires primes
- 1 litre de brou de carn
- 1 cullerada d'alfàbrega, marduix, i romaní, finament picats
- 2 tomàquets, tallats a la meitat, sense llavors, i finament picats.
- Sal
- Pebre acabat de moldre
- 50 grams de formatge Sbrinz, raspallat
4 racions
Elaboració
Sofregeix la ceba i l'all en la mantega, afegeix la cansalada i cou breument, agrega les verdures, les patates i el puré de tomàquet i segueix la cocció, barreja la tripa tallada a tires.
Desglaça amb el brou i assaona amb espècies.
Bull el conjunt i cuina a foc lent uns 30 a 40 minuts.
Barreja les herbes i el tomàquet i deixa calenta uns instants, corregeix l'assaonament si és necessari
Serveix la sopa Busecca en tasses calentes.
Serveix formatge Sbrinz separat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1090 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.