Busecca, sopa de tripa, especialitat del Canto del Ticino Suïssa

Ingredients

  • 1 ceba, finament picada
  • 2 grans d'all picats,
  • Mantega per cuinar
  • 100 g de cansalada tallada en daus
  • 2 pastanagues a rodanxes
  • ½ porro, tallat en trossos petits
  • ½ tija d’api, finament picat
  • 2 patates, tallades en daus petits
  • 2 cullerades de puré de tomàquet
  • 400 grams de tripa cuita, tallada en tires primes
  • 1 litre de brou de carn
  • 1 cullerada d'alfàbrega, marduix, i romaní, finament picats
  • 2 tomàquets, tallats a la meitat, sense llavors, i finament picats.
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • 50 grams de formatge Sbrinz, raspallat

4 racions

Elaboració

Sofregeix la ceba i l'all en la mantega, afegeix la cansalada i cou breument, agrega les verdures, les patates i el puré de tomàquet i segueix la cocció, barreja la tripa tallada a tires.
Desglaça amb el brou i assaona amb espècies.
Bull el conjunt i cuina a foc lent uns 30 a 40 minuts.
Barreja les herbes i el tomàquet i deixa calenta uns instants, corregeix l'assaonament si és necessari
Serveix la sopa Busecca en tasses calentes.
Serveix formatge Sbrinz separat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1090 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: