Gratinat de pollastre
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 motlle de 2 litres per enfornar
- Mantega per al motlle
- 800 g de patates bullides, pelades i ratllades amb el ratllador gruixut
- 500 grams de pit de pollastre, tallat en cubs de 2,5 cm
- 1 culleradeta de sal
- 1 culleradeta de pebre vermell
- Pebre acabat de moldre
Cobertura:
- 1 dl i ½ de crema
- 1 dl i ½ de llet
- 2 ous
- ½ culleradeta de sal
- 2 cullerades de romaní finament picat
- 1 gra d'all premsat,
- Pebre acabat de moldre
- Romaní per adornar
4 racions
Elaboració
Assaona el pollastre al teu gust.
Col·loca les patates ratllades junt amb els daus tallats a cubs en el motlle ben greixat.
Cobertura:
Mescla tots els ingredients, i aboca pel damunt de la barreja de patates.
Enforna en el forn preescalfat a 200 graus, i gratina durant 30 a 40 minuts
Retira i guarneix amb el romaní.
Serveix amb verdures al vapor o una bona amanida mixta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
936 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.