Panna cotta amb cafè expresso
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 ml de crema de llet
- 100 g de sucre de vainilla
- 3 fulles de gelatina
- Ratlladura de ½ llimona
- 1 tassa de cafè expresso (curt)
- 1 tetrabric de crema de llet
- 1 sobre d'estabilitzador de nata
4 racions
Elaboració
Cuina a foc lent durant 10 minuts, la crema de llet amb el sucre de vainilla i la pell de llimona.
Posa a remullar amb aigua freda, el granulat o les fulles de gelatina durant 10 minuts, i a continuació dissol en la crema de vainilla.
Omple la panna cotta en gots o tasses, esbandits en aigua freda, i col·loca a la nevera almenys durant 4 hores.
Bat la crema per decorar a punt de neu.
Bat l’estabilitzador durant 30 segons i afegeix, la crema batuda, mesclant bé
Decora la panna cotta amb una gran roseta de crema per sobre.
Cuina un expresso ben fort i just abans de servir la panna cotta aboca pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1889 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.