Cassola de pollastre amb pebrot i salsa de nata
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de filet de pit de pollastre
- 1 cullerada d'oli
- 500 g de pebrots
- 2 cebes
- 1 1/2 cubs de brou de verdures
- 200 g de crema agra
- 20 g de pebre vermell
- 150 ml salsa de tomàquet
4 racions
Elaboració
Talla el pollastre en trossos petits i fregeix en oli.
Talla els pebrots i les cebes en tires, afegeix en el fregit de pollastre i aboca pel damunt una mica d’aigua, afegeix els cubs de brou de verdures, i cou cobert durat uns 30 minuts
Passats els 30 minuts afegeix pel damunt, la barreja de crema agra, pebre vermell i salsa de tomàquet i cuina altres 10 minuts.
Pots servir amb arròs o tallarines.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
902 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.