Gratin de pera amb formatge de raclet
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 safata de forn de 2 litres i mig
- 14 llesques de pa torrat integral
- 1 dl de vi blanc (o suc de poma)
- Peres al gust
- 2 cullerades de suc de llimona
- 10 llesques de formatge raclet (aproximadament 300 g)
- 4 llesques de pernil cuit
Cobertura:
- 5 dl de llet
- 5 ous
- Un mica de nou moscada
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de pebre
4 racions
Elaboració
Rega les llesques de pa amb vi (o suc de poma).
Pela les peres, tallades per la meitat, treu la base, talla a rodanxes, i ruixa immediatament amb suc de llimona.
Talla les llesques de formatge per raclet, per la meitat, i col·loca en una safata de forn greixada, entre les capes de pa i peres de forma d’escala.
Talla el pernil a tires, i escampa pel damunt.
Per al farciment:
Bat els ous i barreja amb els ingredients restants, regira bé i aboca per sobre.
Cuina al forn durant 40 minuts, en el centre del forn, a 180 graus.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1190 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.