Pasta amb colinap i bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Colinap
  • 350 grams de bròquil
  • 8 dl de brou de verdures, fort
  • 400 g de pasta, per exemple, plomes, macarrons prims, etc.
  • 75 grams de formatge ratllat
  • 1 ½ dl de crema de llet
  • 1 manat d'anet
  • Sal

4 racions

Elaboració

Talla la colinap a daus.
Talla de manera uniforme, el bròquil a ramats grans.
Escalfa el brou en una cassola gran.
Col·loca les verdures i la pasta al caldo, quan comenci a bullir, cuina a foc lent cobert uns 10 minuts, remenant ocasionalment.
Acabada la cocció barreja el formatge i la crema i agrega a la cassola, deixa que s’escalfi una mica sense foc.
Assaona amb sal i empolvora amb l’anet picat fi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1618 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: