Pasta amb colinap i bròquil
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Colinap
- 350 grams de bròquil
- 8 dl de brou de verdures, fort
- 400 g de pasta, per exemple, plomes, macarrons prims, etc.
- 75 grams de formatge ratllat
- 1 ½ dl de crema de llet
- 1 manat d'anet
- Sal
4 racions
Elaboració
Talla la colinap a daus.
Talla de manera uniforme, el bròquil a ramats grans.
Escalfa el brou en una cassola gran.
Col·loca les verdures i la pasta al caldo, quan comenci a bullir, cuina a foc lent cobert uns 10 minuts, remenant ocasionalment.
Acabada la cocció barreja el formatge i la crema i agrega a la cassola, deixa que s’escalfi una mica sense foc.
Assaona amb sal i empolvora amb l’anet picat fi.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1618 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.