Arròs amb llet i mango
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 70 grams d’arròs
- 3 dl de llet
- 1 mica de sal
- ½ beina de vainilla
- 60 grams d’arç groc
- 100 grams de mató baix en greix
- 1 mango completament madur
4 racions
Elaboració
Posa l’arròs, amb la llet i la sal en un cassó.
Agrega, la meitat d'una beina de vainilla.
Cou l'arròs a foc molt suau, remenant de tant en tant, durant uns 20 minuts.
Treu la beina de vainilla i deixa que l'arròs es refredi.
Afegeix, l'extracta d'arç groc, per endolcir l’arròs, inclou el quark i barreja bé.
Pela la pell del mango, talla la carn des del nucli i tritura fins que quedi un puré ben fi.
Col·loca en capes alternes, en els gots per postres, l’arròs i la crema de mango.
Acaba amb puré de mango i reserva a la nevera fins al moment de servir.
Si no tens, extracta d’arç, pots endolcir l’arròs amb mango amb sucre morè.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2596 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.