Arròs amb llet i mango

Ingredients

  • 70 grams d’arròs
  • 3 dl de llet
  • 1 mica de sal
  • ½ beina de vainilla
  • 60 grams d’arç groc
  • 100 grams de mató baix en greix
  • 1 mango completament madur

4 racions

Elaboració

Posa l’arròs, amb la llet i la sal en un cassó.
Agrega, la meitat d'una beina de vainilla.
Cou l'arròs a foc molt suau, remenant de tant en tant, durant uns 20 minuts.
Treu la beina de vainilla i deixa que l'arròs es refredi.
Afegeix, l'extracta d'arç groc, per endolcir l’arròs, inclou el quark i barreja bé.
Pela la pell del mango, talla la carn des del nucli i tritura fins que quedi un puré ben fi.
Col·loca en capes alternes, en els gots per postres, l’arròs i la crema de mango.
Acaba amb puré de mango i reserva a la nevera fins al moment de servir.
Si no tens, extracta d’arç, pots endolcir l’arròs amb mango amb sucre morè.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2596 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: