Púding de xapata i parmesà

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 g de formatge parmesà
  • 4 ous
  • 200 grams de crema batuda
  • 150 grams de crema espessa
  • 400 grams de xapata
  • 50 grams de mantega
  • Sal i pebre
  • Mantega per al motlle
  • Alfàbrega per adornar
  • Nou moscada

3 racions

Elaboració

Ratlla bé el formatge parmesà.
Amb una batedora barreja bé, els ous, la nata i la crema fresca.
Assaona generosament amb sal, pebre i nou moscada, i barreja amb 75 g de parmesà
Talla, la xapata, a rodanxes fines, unta amb mantega
i col·loca en capes en la safata greixada, després cobreix amb la
barreja de parmesà i crema d'ou, i deixa reposar 15 minuts. Escampa pel damunt, la resta de 25 grams de parmesà i cou amb al forn preescalfat a 175 graus durant 45 min o fins que estiguin daurades.
Serveixi amb una amanida de ruca, tomàquets i xampinyons amb vinagreta de mostassa.
Pots fer servir qualsevol qualitat de pa en substitució de la xapata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: