Mousse de xocolata nit i dia
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per 10 formes de 7,5 cm Ø
Mousse blanca:
- 100 g de xocolata blanca a trossets
- 1 rovell d’ou
- 1 ½ cullerades de sucre
- 1,5 dl de crema batuda.
Mousse fosca:
- 120 g de xocolata negra a trossets
- 1 rovell d'ou
- 1 ½ cullerades de sucre
- 1 clara d'ou
- 1 cullerada de sucre
- 1,5 crema dl
- 100 grams de pa de pessic.
Salsa de taronja:
- 5 taronges
- Suc d'1 llimona
- Aigua 2 dl d’aigua
- 200 grams de sucre
- 1 clavell d’espècia
- ¼ de canyella
- Menta per decorar.
10 racions
Elaboració
Per la mousse blanca:
Fon la xocolata al bany maria.
Bat els rovells d'ou i el sucre fins que la barreja es torni d'un color blanquinós i barreja amb la xocolata.
Agrega la crema.
Per a la mousse fosca:
Fon la xocolata al bany maria.
Bat els rovells d'ou i el sucre fins que la barreja es torni d’un color blanquinós i barreja amb la xocolata fosa.
Bat les clares a punt de neu, afegeix el sucre, i segueix batent fins que la barreja brilli.
Afegeix la crema de les clares batudes i la crema a la massa de xocolata.
Esbandeix els motlles amb aigua freda, i omple amb la meitat de mousse blanca i la meitat de mousse fosca.
Retalla cercles del pa de pessic de la mida de la part superior de les formes que fages servir, col·loca en les formes i reserva a la nevera com a mínim 4 hores.
Per a la salsa de taronja:
Pela dues taronges, i talla a tires fines.
Bull el suc de 5 taronges amb els ingredients restants i les tires, i cuina uns 30 minuts. Passa per un colador per eliminar les espècies.
Passa un ganivet per les parets de les formes submergides, uns moments en aigua calenta i aboca en plats per postres.
Ruixa amb la salsa de taronja, i decora amb tires de pell i unes fulles de menta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1187 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.