Risotto amb julivert i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams d'arrel de julivert
  • 1 ceba
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 300 grams d'arròs per risotto
  • 200 ml de vi blanc sec
  • 1,5 l de brou de verdures
  • 3 cullerades de pinyons
  • 80 grams de formatge parmesà ratllat
  • 2 cullerades de julivert fresc picat

4 racions

Elaboració

Pela, renta i talla a daus les arrels de julivert.
Pela la ceba, pica finament i sofregeix en una cassola amb l'oli, fins que es torni transparent.
Agrega les arrels de julivert i l'arròs i salta breument, a continuació desglaça amb el vi, afegeix a poc a poc una mica de brou fins que quedi cobert l'arròs, un cop lagí absorbit afegeix novament brou i remena sense parar.
Aquest procés l'has de repetir tantes vegades fins que l'arròs estigui cuit al dente.
Mentrestant, torra en una paella, sense greix, fins que els pinyons estiguin daurats i reserva.
Barreja el formatge parmesà i el julivert picat en el risotto i assaona amb sal i pebre.
Espolsa els pinyons pel damunt i serveixi immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1240 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: