Risotto amb julivert i pinyons
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'arrel de julivert
- 1 ceba
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 300 grams d'arròs per risotto
- 200 ml de vi blanc sec
- 1,5 l de brou de verdures
- 3 cullerades de pinyons
- 80 grams de formatge parmesà ratllat
- 2 cullerades de julivert fresc picat
4 racions
Elaboració
Pela, renta i talla a daus les arrels de julivert.
Pela la ceba, pica finament i sofregeix en una cassola amb l'oli, fins que es torni transparent.
Agrega les arrels de julivert i l'arròs i salta breument, a continuació desglaça amb el vi, afegeix a poc a poc una mica de brou fins que quedi cobert l'arròs, un cop lagí absorbit afegeix novament brou i remena sense parar.
Aquest procés l'has de repetir tantes vegades fins que l'arròs estigui cuit al dente.
Mentrestant, torra en una paella, sense greix, fins que els pinyons estiguin daurats i reserva.
Barreja el formatge parmesà i el julivert picat en el risotto i assaona amb sal i pebre.
Espolsa els pinyons pel damunt i serveixi immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1240 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.