Coliflor amb crema de llimona i melissa (Tarongina)
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una coliflor a 450 grams
- 1 ceba
- ¼ de manat de Melissa (Tarongina)
- 1 cullerada de mantega
- 2 dl de brou vegetal
- ½ llimona
- 1 culleradeta de fècula de blat de moro (Maizena)
- 150 g de crema de llet
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Cou al vapor, la coliflor sencera, al voltant d'uns 20 minuts.
Pica la ceba.
Separa les fulles de melissa i reserva les tiges.
Salteja la ceba en la mantega durant uns 2 minuts.
Agrega el brou vegetal i les tiges de melissa i deixa coure a foc lent durant uns 10 minuts.
Ratlla la pell de llimona i reserva.
Esprem la llimona.
Barreja el suc de llimona amb el midó de blat de moro.
Treure les tiges de melissa de la salsa.
Afegeix la barreja de suc de llimona a la salsa i mescla bé.
Cuina a foc lent per uns segons fins que la salsa espesseixi.
Agrega la crema de llet i condimenta amb sal i pebre.
Pica les fulles de melissa ben fines.
Serveix la coliflor amb la salsa i empolvora pel damunt la ratlladura de llimona i la melissa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1783 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.