Sopa de llenties vermelles amb coco
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 1 bitxo, fresc o sec
- 175 grams de llenties vermelles
- 1 llauna de llet de coco
- Una llauna de tomàquet trossejat
- 600 ml de brou vegetal
- 2 fulles de llorer
- 2 cullerades d'oli
- 2 culleradetes de cúrcuma
- 1 culleradeta de gingebre
- Sal, pebre i suc de llimona
- Fulles de coriandre fresc
4 racions
Elaboració
Pela i pica finament la ceba i l'all.
Talla longitudinalment el xili, treu les llavors i pica petit.
Escalfa l'oli en una olla, fregeix, l'all, la ceba i el Xili.
Desglaça amb el brou de verdures i la llet de coco, agrega les llenties i el tomàquet.
Porta a ebullició i afegeix les espècies, cuini a foc lent durant uns 25 minuts.
Finalment, assaona la sopa amb sal, pebre i una mica de suc de llimona.
Serveix amb fulles de coriandre picades.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2196 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.