Sopa de llenties vermelles amb coco

Ingredients

  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 1 bitxo, fresc o sec
  • 175 grams de llenties vermelles
  • 1 llauna de llet de coco
  • Una llauna de tomàquet trossejat
  • 600 ml de brou vegetal
  • 2 fulles de llorer
  • 2 cullerades d'oli
  • 2 culleradetes de cúrcuma
  • 1 culleradeta de gingebre
  • Sal, pebre i suc de llimona
  • Fulles de coriandre fresc

4 racions

Elaboració

Pela i pica finament la ceba i l'all.
Talla longitudinalment el xili, treu les llavors i pica petit.
Escalfa l'oli en una olla, fregeix, l'all, la ceba i el Xili.
Desglaça amb el brou de verdures i la llet de coco, agrega les llenties i el tomàquet.
Porta a ebullició i afegeix les espècies, cuini a foc lent durant uns 25 minuts.
Finalment, assaona la sopa amb sal, pebre i una mica de suc de llimona.
Serveix amb fulles de coriandre picades.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2196 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: