Amanida estiuenca de formatge i salsitxa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 cullerada de mostassa granulada
- 2 cullerades de vinagre balsàmic blanc
- 3 cullerades d'oli o maionesa
- ½ dl de brou vegetal ben fort
- 3 cullerades de iogurt natural
- 1 gra d'all
- 1 manat de julivert
- Sal i pebre, segons sigui necessari
- 1 ceba vermella
- 1 cogombre
- 250 grams de tomàquets xerri
- 4 Cervelats
- 150 grams de formatge Gruyère
4 racions
Elaboració
Posa en un got mesurador la mostassa, el vinagre, el brou, l'oli, el iogurt i l'all, arrenca les fulles de julivert i afegeix al got. Tritura el conjunt fis a obtenir una emulsió, assaona al gust i reserva.
Talla la ceba en cèrcols.
Pela parcialment el cogombre, talla per la meitat longitudinalment, i talla en cubs petits.
Talla a la meitat els tomàquets.
Pela les salsitxes Cervelats, talla per la meitat longitudinalment i talla en rodanxes, talla el formatge en tires i després en daus.
Afegeix tot a la salsa, barreja be i reposa a la nevera com a mínim 2 hores a fi de que s’aromatitzi el conjunt.
Serveix amb pa integral o una baguet ben cuita
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2403 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.