Crema de xocolata i alvocat
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- ½ magrana
- 4 cullerades de cacau en pols per a beguda
- 1,5 dl de crema
- 1 alvocat madur
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 200 grams de crema fresca
4 racions
Elaboració
Treu les llavors de la magrana picant la meitat amb una cullera. Barreja el cacau en pols amb la crema.
Bat la crema a punt de neu i reserva.
Talla l'alvocat per la meitat, treu la polpa de la closca.
Ruixa amb suc de llimona.
Barreja amb la batedora de mà, la crema fresca amb la polpa de l'alvocat, fins a obtenir un puré ben fi.
Afegeix la crema batuda a punt de neu.
Serveix la crema en gots, escampa pel damunt amb pols de cacau i adorna per sobre amb llavors de magrana.
Serveixi immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1496 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.