Fideus fregits amb pollastre
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per wok
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de fideus de blat, (fideus asiàtics)
- Sal
- 2 cebes
- 4 pebrots vermells i verds
- 4 cullerades d'oli de cacauet
- 300 grams de pollastre a rodanxes
- 1 cullerada de cúrcuma
- 1 cullerada de curri suau
- 1 culleradeta de oelek sambal
- 1 cullerada de salsa de soja dolça
- 2 dl de brou de pollastre
4 racions
Elaboració
Cou la pasta durant uns 5 minuts fins que estigui al dente en aigua amb sal.
Refreda amb aigua freda, escórrer i esbandeix.
Pica les cebes fines.
Talla els pebrots en meitats, treu les llavors i talla en trossos de mida de mos.
Escalfa l'oli en una paella gran o en un wok.
Fregeix els pebrots, un cop tous agrega les cebes i els talls de pollastre.
Cuina a foc molt alt, redueix la calor i barreja bé amb cúrcuma, el curri, el oelek sambal i la salsa de soja.
Afegeix el brou i bull a foc lent per uns segons fins que el pollastre sigui cuit, però les verdures encara estiguin al dente.
Afegeix els fideus i fregeix breument.
Assaona amb oelek sambal.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2573 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.