Ous, bròquil i pasta amb salsa
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Salsa:
- 5 dl de llet
- 1 cullerada de farina blanca
- 2 cullerades de mostassa de gra gruixut
- 1/2 culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 6 ous durs
- 1 manat de cibulet.
Pasta:
- 300 grams de bròquil
- 300 grams de tallarines
- Aigua salada, bullen
- Una cullerada de mantega
- 3/4 de culleradeta de sal.
4 racions
Elaboració
Salsa:
Posa en una cassola, la llet, la farina i la mostassa, barreja bé i portar a ebullició mentre, agita sense parar.
Redueix el foc, i bull uns 5 minuts a foc lent.
Condimenta amb sal i pebre.
Pela la closca dels ous, talla per la meitat, i afegeix a la salsa, i bull uns 5 minuts més a foc lent.
Pica finament el cibulet i afegeix a la salsa amb els ous.
Pasta:
Cuina la pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente, escorre, i agrega la mantega i la sal.
Talla el bròquil en ramells i cuina al dente.
Afegeix a la salsa, el bròquil i la pasta, barreja bé i serveix de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2082 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.