Pasta amb ruca i pernil Serrano
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Salsa:
- 100 grams de pernil Serrano, tallat en trossos
- Mantega per fregir
- 2 cebes tendres, tallades en cèrcols prims
- 2,5 dl de crema
- 1 culleradeta de pasta o un glaçó de brou de verdures
- 50 grams de formatge ratllat
- 2 cullerades de ruca, picada
- Sal, pebre,
- Suc de llimona.
Pasta:
- 400 grams de la pasta
- Ruca per decorar
4 racions
Elaboració
Per a la salsa:
Salteja el pernil en mantega i reserva.
Sofregeix la ceba amb la resta de mantega.
Desglaça amb la crema, afegeix el brou, i cou a foc lent durant uns 5 minuts sense cobrir.
Agrega el formatge i la ruca, i tasta si està al teu gust.
Per a la pasta:
Cuina la pasta en aigua bullent amb sal, fins que estigui al dente, escorre bé, i barreja amb la salsa.
Serveix en plats fondos preescalfats i escampa per sobre el pernil i unes fulles de ruca.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1608 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.