Pits de pollastre al Marsala

Ingredients

  • 800 grams de pits de pollastre en escalopes
  • 2 cullerades de farina
  • 1 cassó de brou
  • 1/2 got de vi de Marsala
  • 1 cullerada de Mantega
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Aplana bé les escalopes de pollastre.
Assaona amb sal, pebre i passa per farina.
Escalfa la mantega i l'oli en una paella i després daura les escalopes a foc alt.
Quan les escalopes de pollastre són ben daurades agrega 1/2 got de Marsala i deixa reduir a foc alt.
Afegeix el brou, redueix la calor i cuina fins que estigui cuit.
Serveix ben calent

Notes

En compte de vi marsala pot fer servir, màlaga, moscatell, porto, etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1348 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: