Pits de pollastre al Marsala
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de pits de pollastre en escalopes
- 2 cullerades de farina
- 1 cassó de brou
- 1/2 got de vi de Marsala
- 1 cullerada de Mantega
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Aplana bé les escalopes de pollastre.
Assaona amb sal, pebre i passa per farina.
Escalfa la mantega i l'oli en una paella i després daura les escalopes a foc alt.
Quan les escalopes de pollastre són ben daurades agrega 1/2 got de Marsala i deixa reduir a foc alt.
Afegeix el brou, redueix la calor i cuina fins que estigui cuit.
Serveix ben calent
Notes
En compte de vi marsala pot fer servir, màlaga, moscatell, porto, etc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1348 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.