Pits de pollastre amb salsa d'ametlles
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pits de pollastre
- 40 grams de mantega
- ½ llimona
- 40 grams d'ametlles
- 1 gra d'all
- 1 ceba
- 1 got de vi blanc sec
- Julivert fresc
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
En una paella, fon la meitat de la mantega i fregeix a foc lent els pits de pollastre.
Afegeix el suc de llimona, la sal i el pebre, tapa i cou durant 20 minuts.
Retira la carn i posa a la paella la meitat de la resta de la mantega, les ametlles mòltes, l'all picat i la ceba tallada a rodanxes fines.
Quan l'ametlla estigui daurada, afegeix la resta de la mantega, aboca el vi i deixar reduir.
Agrega els pits de pollastre a la paella, quan estan ben calents col·loca en plats calents, cobreix amb la salsa, i escampa-hi julivert fresc picat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2647 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.