Pits de pollastre amb salsa d'ametlles

Ingredients

  • 4 pits de pollastre
  • 40 grams de mantega
  • ½ llimona
  • 40 grams d'ametlles
  • 1 gra d'all
  • 1 ceba
  • 1 got de vi blanc sec
  • Julivert fresc
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

En una paella, fon la meitat de la mantega i fregeix a foc lent els pits de pollastre.
Afegeix el suc de llimona, la sal i el pebre, tapa i cou durant 20 minuts.
Retira la carn i posa a la paella la meitat de la resta de la mantega, les ametlles mòltes, l'all picat i la ceba tallada a rodanxes fines.
Quan l'ametlla estigui daurada, afegeix la resta de la mantega, aboca el vi i deixar reduir.
Agrega els pits de pollastre a la paella, quan estan ben calents col·loca en plats calents, cobreix amb la salsa, i escampa-hi julivert fresc picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2807 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: