Pasta amb cigrons i cansalada
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 320 grams de cigrons cuits
- 130 grams de pasta, tipus curta
- 11 llesques de cansalada, uns 110 grams.
- 50 grams de ceba, d'api, pastanaga.
- 1 sobre de safrà
- Julivert
- All
- Brou de verdures
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
4 racions
Elaboració
Pica l'api, la pastanaga, la ceba, la meitat d'un grill d'all i 3 llesques de cansalada.
Fregeix aquesta barreja amb 2 cullerades d'oli, agrega els cigrons, i cuina breument, a continuació, afegeix 800 grams de brou de verdures i, d'ençà que comença a bullir, cou durant 25 minuts a foc suau i cobert.
Cuina la pasta per separat en aigua bullent amb sal, junt amb el safrà, fins que estiguin al dente, escorre i afegeix als cigrons bullint.
Cou tot durant altres 2 minuts, escampa pel damunt el julivert picat i serveix amb les 8 llesques de cansalada restants, fregides en una paella sense oli fins que es torna cruixent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2530 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.