Escalopa d'api amb formatge parmesà

Ingredients

  • 1 bulb d'api-nap, gran
  • Pebre negre
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 4 cullerades de farina
  • 2 ous
  • 4 cullerades de parmesà ratllat
  • 4 cullerades de pa ratllat
  • Mantega, per fregir les escalopes.

4 racions

Elaboració

Pela generosament l'api-nap, talla a rodanxes d'1 cm de gruix i tallar per la meitat.
Escalda en aigua salada amb 1 cullerada de vinagre durant 5 minuts.
Refreda amb aigua freda, i escórrer sobre paper de cuina.
Adoba les rodanxes d'api seques amb de suc de llimona, i assaona amb sal i pebre.
Passa per farina, espolsa bé i passa per l'ou batut amb una barreja de formatge parmesà ratllat i després arrebossa amb el pa ratllat.
Premsa amb fermesa sobre el pa ratllat.
Fregeix en la mantega, en ambdós costats fins que estiguin daurades i escorre sobre paper de cuina.
Serveix immediatament.


Recepta de cuina de Escalopa d'api amb formatge parmesà
per Joan Corminas
Recepta de cuina de Escalopa d'api amb formatge parmesà
Això és el l'api-nap
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2094 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: