Escalopa d'api amb formatge parmesà
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 bulb d'api-nap, gran
- Pebre negre
- 2 cullerades de suc de llimona
- 4 cullerades de farina
- 2 ous
- 4 cullerades de parmesà ratllat
- 4 cullerades de pa ratllat
- Mantega, per fregir les escalopes.
4 racions
Elaboració
Pela generosament l'api-nap, talla a rodanxes d'1 cm de gruix i tallar per la meitat.
Escalda en aigua salada amb 1 cullerada de vinagre durant 5 minuts.
Refreda amb aigua freda, i escórrer sobre paper de cuina.
Adoba les rodanxes d'api seques amb de suc de llimona, i assaona amb sal i pebre.
Passa per farina, espolsa bé i passa per l'ou batut amb una barreja de formatge parmesà ratllat i després arrebossa amb el pa ratllat.
Premsa amb fermesa sobre el pa ratllat.
Fregeix en la mantega, en ambdós costats fins que estiguin daurades i escorre sobre paper de cuina.
Serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2094 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.