Crema de cafè al Madeira

Ingredients

  • 4 tasses o gots de contingut de 2 a 2,5 dl
  • 1 dl de cafè fort, calent
  • 2 culleradetes de sucre
  • 3 cullerades de Madeira
  • 100 grams de galetes amb ametlles, per exemple, cantuccini aixafades toscament
  • 250 grams de mascarpone
  • 75 grams de sucre de vainilla
  • La ratlladura de ½ taronja
  • 2,5 dl de nata líquida
  • Festucs, picats en trossos, per adornar.

4 racions

Elaboració

Barreja el cafè amb el sucre i el vi de Madeira, i refreda.
Distribueix les galetes aixafades en 4 tasses o gots, i aboca per sobre el cafè.
Remena el mascarpone, i barreja amb el sucre de vainilla, la ratlladura de taronja i la crema doble muntada.
Estén la barreja sobre les galetes xopes i reserva almenys 4 hores a la nevera.
Abans de servir, escampa uns pistatxos a trossos, pel damunt.
Serveixi amb una copa de Madeira.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1692 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: