Crema de cafè al Madeira
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 tasses o gots de contingut de 2 a 2,5 dl
- 1 dl de cafè fort, calent
- 2 culleradetes de sucre
- 3 cullerades de Madeira
- 100 grams de galetes amb ametlles, per exemple, cantuccini aixafades toscament
- 250 grams de mascarpone
- 75 grams de sucre de vainilla
- La ratlladura de ½ taronja
- 2,5 dl de nata líquida
- Festucs, picats en trossos, per adornar.
4 racions
Elaboració
Barreja el cafè amb el sucre i el vi de Madeira, i refreda.
Distribueix les galetes aixafades en 4 tasses o gots, i aboca per sobre el cafè.
Remena el mascarpone, i barreja amb el sucre de vainilla, la ratlladura de taronja i la crema doble muntada.
Estén la barreja sobre les galetes xopes i reserva almenys 4 hores a la nevera.
Abans de servir, escampa uns pistatxos a trossos, pel damunt.
Serveixi amb una copa de Madeira.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1692 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.