Coca de patata i ceba
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates
- 1 ceba grossa
- 1 got d'oli
- 1 got de iogurt
- 1/2 got de farina
- 2 ous
- Sal i pebre
- 1 punta de ganivet de carbonat
- Greix per la safata
4 racions
Elaboració
Pela les patates i la ceba.
Talla la ceba a cubs molt petits i col·loca en un recipient gran.
Afegeix els ingredients, fins i tot les especies, i barreja bé el conjunt.
Salpebre al teu gust.
Greixa amb generositat la safata folrada i estén la barreja de patates que has preparat, pel damunt.
Preescalfa el forn a 180 graus i cuina la coca fins que la superfície estigui ben daurada, fes la prova punxant amb un escuradents.
Serveix la coca ben calenta.
Serveix-la amb pa de pide i iogurt.
Pots substituí el pa de pide per una bagueta ben cruixent.
Notes
El pa de Pide, a part de ser un tipus de pa pla més conegut en castellà per la seva similar pita, és un plat de la gastronomia turca. Pide es prepara sobre la base d'una massa especial, elaborada amb llevat, agregant-li certs ingredients a sobre i cuinats al forn tots junts, tradicionalment en un forn negre convencional de pedra i a foc de llenya.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2617 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.