Crostini amb formatge i porro
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Paper de forn per la safata
- 8 llesques de pa
- Mantega.
Cobertura:
- Talla 100 grams de porros, en cèrcols fins.
- 250 grams de formatge Tilsiter, ratllat
- La ratlladura de ½ llimona
- Pebre.
4 racions
Elaboració
Unta les llesques de pa amb mantega i col·loca sobre la safata coberta amb paper d'enfornar.
Per la cobertura, barreja bé el porro, el formatge i la ratlladura de llimona.
Reserva una mica de formatge per escampar sobre les llesques de pa, un cop farcides.
Estén, la barreja, sobre les llesques de pa, i escampa-hi el formatge reservat.
Col·loca al mig del forn preescalfat a 220 graus i cuina durant uns 10 a 15 minuts.
Serveix de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1866 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.