Pits de pollastre al curri
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pits de pollastre tallats per la meitat
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 1 poma
- 1 mica de farina
- 10 cl de crema
- Una mica de brou
- ½ culleradeta de curri en pols
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Fregeix els pits de pollastre en una paella gran, agrega la ceba i l'all finament picat, la poma pelada i tallada en cubs i el curri, dilueix amb una mica de brou calent, amb l'addició d'una mica de farina.
Assaona amb sal i pebre i cuina a foc lent, afegeix, una mica abans de retirar del foc, la crema.
Serveix, els pits de pollastre tallats a daus, molt calents, amb la seva salsa i arròs.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2507 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.