Pasta i cigrons amb gambes i oli de romaní
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de cigrons cuits
- 12 gambes, uns 400 grams
- 200 grams de pasta curta
- 80 grams de porros
- 1 remet de romaní
- Llorer
- Brou de verdures
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Talla el porro a rodanxes molt fines, a continuació, salta en una paella amb unes cullerades d'oli i una fulla de llorer per 2 a 3 minuts.
Afegeix els cigrons cuits, aboca 8 cullerots de brou de verdura calent i coure a foc lent durant 20 minuts.
Al final de la cocció afegeix la sal.
Afegeix la pasta (pots posar el format que prefereixis de les de tipus curt) i cuina durant el temps necessari, perquè estigui al dente.
Mentrestant pela les cues de les gambes i afegeix-les a la pasta uns minuts abans que arribi el final de la cocció.
Calenta, i deixa en infusió 5 o 6 cullerades d'oli d'oliva amb unes branquetes de romaní.
Posa la pasta amb gambetes en els plats i ruixa amb l'oli fusionat amb el romaní.
Decorar pel damunt del plat, amb branquetes de romaní.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1541 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.