Pasta amb mongeta verda picant
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes
- 2 alls
- 1 Xile vermell
- 80 grams de tomàquets assecats (en oli)
- 400 grams de pasta curta (per exemple plomes ratllades)
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 600 grams de mongetes verdes (congelades)
- 40 grams de mantega
- 80 grams de formatge parmesà ratllat
4 racions
Elaboració
Posa abundant aigua en una cassola i porta a ebullició.
Talla les cebes per la meitat i cada meitat en mitges llunes.
Pica els grans d'all ben fins.
Talla el xili vermell amb les llavors en cèrcols fins.
Per a qui li agrada que sigui menys picant, elimina a les llavors de la beina.
Talla transversalment en tires, de ½ cm d'ample, 80 grams de tomàquets secs en oli.
Cuina amb aigua amb sal, 400 grams de pasta, segons les instruccions del fabricant, escorre i reserva.
Escalfa 6 cullerades d'oli en una paella gran.
Fregeix la ceba tallada a llunes, durant uns 5 minuts, afegeix el bitxo i l'all i cuina breument, barreja el tomàquet i mantén a foc moderat.
3 minuts, abans d'acabar la cocció de la pasta, si la mongeta és congelada, afegeix els 600 grams de mongeta tendra i cuina a foc lent, fins que la pasta estigui al dente
Si la mongeta tendra no és congelada, serà necessari coure-la més tems.
Escorre la pasta amb la mongeta, tenint cura de recollir 150 ml d'aigua de la pasta.
Barreja la pasta escorreguda, amb el tomàquet i la ceba, agrega els 40 grams de mantega i els 150 ml d'aigua de la pasta, regira bé el conjunt i espolsa per damunt els 80 grams de formatge parmesà.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2021 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.