Hamburgueses de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de filets de bacallà dessalat
- 100 grams de flocs de blat de moro
- 1 cullerada de farina blanca
- 1 ou fresc
- 1 cullerada de mostassa
- 1/2 manat de farigola
- 1/2 manat de julivert
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- Oli per fregir
4 racions
Elaboració
Tallar filets de bacallà toscament, barreja amb els cereals, la farina, l'ou i la mostassa.
Pica finament les herbes finament, i afegeix a la barreja, condimenta al gust, i pasta tots junts, fins que els ingredients formin una massa compacta.
Fes 12 pilotes i dóna la forma d'hamburguesa.
Fregeix en porcions, en l'oli, a foc suau, per cada costat durant uns 5 minuts.
Serveix amb una amanida i crema agra.
Notes
Pots substituir el bacallà dessalat per bacallà fresc o bé per un altre peix de carn ferma.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2325 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.