Risotto de pastanaga

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 cebes de primavera amb verd
  • 400 grams de pastanagues amb manat
  • 1 cullerada de mantega
  • 300 grams d'arròs per risotto
  • 2 dl de vi blanc
  • 1,5 l de brou de verdures
  • 40 grams de mantega o mascarpone
  • 80 grams de formatge Sbrinz ratllat.
  • Sal i pebre, segons sigui necessari

4 racions

Elaboració

Pica finament la ceba, talla el verd en anells i reserva.
Talla les pastanagues ben fines.
Sofregeix les cebes en la mantega i abans que comencin a prendre color, afegeix l'arròs i remena durant 2 minuts o fins que es torni transparent.
Aboca el vi en plena ebullició.
Afegeix les pastanagues, i dos cullerots de brou, remena sovint i quan lagí absorbit, afegeix de nou més brou, procurant que l'arròs quedi sempre cobert, continua afegint brou fins que l'arròs estigui cremós i al dente, aproximadament uns 20 minuts.
5 minuts abans de finalitzar la cocció, agrega la mantega o el mascarpone i els anells de les cebes.
Decora amb les fulles verdes de les pastanagues de manat.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1827 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: