Risotto de pastanaga
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 cebes de primavera amb verd
- 400 grams de pastanagues amb manat
- 1 cullerada de mantega
- 300 grams d'arròs per risotto
- 2 dl de vi blanc
- 1,5 l de brou de verdures
- 40 grams de mantega o mascarpone
- 80 grams de formatge Sbrinz ratllat.
- Sal i pebre, segons sigui necessari
4 racions
Elaboració
Pica finament la ceba, talla el verd en anells i reserva.
Talla les pastanagues ben fines.
Sofregeix les cebes en la mantega i abans que comencin a prendre color, afegeix l'arròs i remena durant 2 minuts o fins que es torni transparent.
Aboca el vi en plena ebullició.
Afegeix les pastanagues, i dos cullerots de brou, remena sovint i quan lagí absorbit, afegeix de nou més brou, procurant que l'arròs quedi sempre cobert, continua afegint brou fins que l'arròs estigui cremós i al dente, aproximadament uns 20 minuts.
5 minuts abans de finalitzar la cocció, agrega la mantega o el mascarpone i els anells de les cebes.
Decora amb les fulles verdes de les pastanagues de manat.
Serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1827 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.