Crema d'alvocat i xocolata

Ingredients

  • ½ magrana
  • 4 cullerades de cacau en pols per a beguda
  • 1,5 dl de crema
  • 1 alvocat madur
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • 200 grams de crema fresca

4 racions

Elaboració

Picant la magrana amb una cullera, es disparen les llavors.
Barreja el cacau en pols amb la crema.
Bat la crema a punt de neu i reserva.
Talla l'alvocat per la meitat, treu el nucli i separa la polpa de l'alvocat, de la closca.
Ruixa amb suc de llimona.
Barreja la crema fresca i amb la batedora de mà tritura fins a obtenir un puré ben fi.
Agrega la crema reservada i barreja bé
Posa la barreja en gots i espolsa per sobre una mica de cacau en pols.
Al moment de servir escampa llavors de magrana al damunt.
Serveixi immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1710 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: