Crema d'alvocat i xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- ½ magrana
- 4 cullerades de cacau en pols per a beguda
- 1,5 dl de crema
- 1 alvocat madur
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 200 grams de crema fresca
4 racions
Elaboració
Picant la magrana amb una cullera, es disparen les llavors.
Barreja el cacau en pols amb la crema.
Bat la crema a punt de neu i reserva.
Talla l'alvocat per la meitat, treu el nucli i separa la polpa de l'alvocat, de la closca.
Ruixa amb suc de llimona.
Barreja la crema fresca i amb la batedora de mà tritura fins a obtenir un puré ben fi.
Agrega la crema reservada i barreja bé
Posa la barreja en gots i espolsa per sobre una mica de cacau en pols.
Al moment de servir escampa llavors de magrana al damunt.
Serveixi immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1638 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.