Pasta amb col arrissada
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 grams de col kale
- Aigua salada
- 350 grams de pasta
- 50 grams d'avellanes
- 200 grams de pastanagues
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 30 grams de nabius secs
- Salsa de nata líquida 1 dl de nata per cuina.
4 racions
Elaboració
Cuina la col kale en aigua bullen amb durant uns 4 minuts i escorre.
Cuina la pasta en aigua bullent amb sal fins que estigui al dente i escorre.
Aixafa en trossos grans les avellanes, torra-les en una paella sense oli i retira.
Amb un pelador de verdures, talla les pastanagues a tires i al llarg, i salta en l'oli durant uns 2 minuts.
Agrega a les pastanagues la col arrissada i la pasta, barreja bé i condimenta al gust, afegeix els nabius i la crema, i deixa que s'escalfi la barreja.
Serveix la pasta en plats i escampa les avellanes pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1853 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.