Gelea de raïm blau
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per 4 gots de 4 dl
- 2 quilos de raïm negre
- 1 poma
- 7 dl d'aigua
- 1 llimona
- 1 taronja
- 1,2 kg de sucre gelificant.
4 racions
Elaboració
Arrenca els grans de raïm de les tiges, i posa en un cassó.
Talla la poma amb la closca i el nucli en cubs.
Afegeix al cassó amb els raïms.
Cobreix tot, just amb aigua freda.
Cuina fins que tots els grans de raïms estiguin oberts.
Retira el cassó del foc i deixa refredar el líquid.
Prem la llimona i la taronja.
Afegeix el suc al cassó dels raïms.
Prem el contingut del cassó, a través d'una tela de malla fina, pressionant també les fruites.
Bull el suc recollit a foc fort, fins que quedi reduït al voltant d'1,5 litres.
Agrega el sucre gelificant i deixa bulli, amb el foc ben fort durant uns 4 minuts.
Omple la gelea de raïm en flascons, esbandits amb aigua bullent i tapa immediatament, amb la tapa de rosca.
Deixa refredar completament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1707 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.