Gugelhupf de macarrons al forn, folrat amb tires de pernil
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de macarrons
- Sal
- 200 grams de pernil serrà a llesques
- 1 pebrot vermell
- 200 grams de pernil cuit
- 3 ous
- 200 grams de crema
- Pebre
- Nou moscada
- 150 grams de pèsols
- 200 grams de formatge ratllat
- Nou moscada
4 racions
Elaboració
Cuina els macarrons com indica el fabricant, en abundant aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Folra l’interior del motlle ben greixat, amb les llesques de pernil serrà.
Talla a la meitat els pebrots, treu les llavors, esbandeix i talla el pernil cuit i el pebto en trossos petits.
Bat els ous amb la crema, assaona amb sal, pebre i nou moscada.
Preescalfa el forn a 180 graus (dal i baix).
Posa en la forma folrada amb el pernil, una capa de macarrons, una de pèsols, una de pebrot i una de formatge i pernil cuit i així continua novament amb una de macarrons, i repeteix fins que tot s'ha esgotat, lultima capa ha de ser amb macarrons.
Aboca per sobre, la barreja de crema i ou.
Enforma la forma i cou de 40 a 45 minuts.
Retira i aboca en una safata de servir.
Serveix decorat amb julivert i el formatge ratllat.
Aquet plat el pots acompanyar amb una amanida verda i salsa de tomàquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1560 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.