Cigrons amb amanida de taronja
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 culleradeta de mostassa d'herbes
- 2 cullerades de vinagre d'herbes
- 3 cullerades d'oli de gira-sol
- 1 gra d'all premsat,
- 4 cullerades de julivert, finament picat.
- Sal i pebre, segons sigui necessari
- 2 pots de cigrons (cadascun d'aproximadament 400 grams) esbandits i escorreguts
- 3 taronges
- Sal i pebre, segons sigui necessari.
Elaboració
Barreja bé la mostassa i tots els ingredients fins i incloent el julivert.
Condimenta la salsa amb sal, i pebre.
Aixafa amb una forquilla, un terç dels cigrons, i junt amb la resta, agrega a la salsa.
Separa la closca de les taronges, fins a la polpa, separa els grills sense pells i barreja junt amb el suc, amb l'amanida de cigrons.
Assaona amb sal i pebre si és necessari
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2407 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.