Gratinat de galetes de sèmola amb carn picada
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 motlle d'aproximadament 2 l
- 200 grams d'enciam romà
- 2 cullerades d'oli per fregir
- 2 grans d'all
- 600 grams de carn picada de porc
- 2 culleradetes de pebre vermell dolc
- Sal i pebre
- 4 cullerades de formatge ratllat.
Galetes de sèmola:
- 1 l de llet
- 2 culleradetes de mantega
- Sal i pebre
- 200 grams de sèmola de blat dur
- 4 cullerades de formatge ratllat.
- 4 rovells d'ou
4 racions
Elaboració
Per les galetes de sèmola bull la llet amb la mantega, assaona amb sal i pebre i escampa la sèmola a poc a poc, cuina uns 5 minuts a foc lent, remenant ocasionalment.
Un cop cuit, barreja el formatge i els rovells d'ou a la massa.
Reparteix la massa en una safata de forn, aplana fins que quedi un gruix d'uns 5 mil·límetres, reserva i deixa refredar.
Talla el porro en tires fines.
Calenta l'oli en una paella, agrega l'all premsat, afegeix la carn picada, remena de tant en tant, afegeix el porro i sofregeix el conjunt breument.
Assaona amb el pebre vermell, sal i pebre.
Aboca la barreja de carn, al fons del motlle.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Talla a trossos quadrats, la massa de sèmola reservada, d'aproximadament uns 5 X 6 centímetres i col·loca entre la carn picada del motlle.
Escampa el formatge pel damunt, espolsa una mica de pebre vermell per sobre del formatge.
Enforna a la meitat inferior del forn i gratina durant uns 20 minuts o fins que la superfície prengui un bonic color daurat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1200 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.