Espàrrecs Shakshuka
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Espàrrecs:
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 quilo d'espàrrecs verds tallats obliquament a rodanxes d'1 cm de gruix
- 2 llaunes de tomàquets tallats amb el seu suc (aproximadament 410 g)
- ½ culleradeta de comí en pols
- 1 culleradeta de sal
- 150 grams d'espinacs frescos.
Ous:
- 8 ous
- Una mica de flor de sal
4 racions
Elaboració
Espàrrecs:
Escalfa oli, en una paella amplia.
Salteja els espàrrecs durant uns 5 minuts.
Afegeix els tomàquets, condimenta al gust, i cuina a foc lent, aproximadament uns 5 minuts.
Barreja al preparat els espinacs.
Ous:
Usant una cullera, premsa 8 buits en la salsa de tomàquet i espinacs.
Trenca la closca dels ous, acuradament d'un a un, i deixa lliscar en les depressions fetes amb la cullera.
Tapa i cou a foc molt suau durant uns 12 minuts, salpebre al gust i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
697 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.