Espàrrecs Shakshuka

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Espàrrecs:

  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 quilo d'espàrrecs verds tallats obliquament a rodanxes d'1 cm de gruix
  • 2 llaunes de tomàquets tallats amb el seu suc (aproximadament 410 g)
  • ½ culleradeta de comí en pols
  • 1 culleradeta de sal
  • 150 grams d'espinacs frescos.

Ous:

  • 8 ous
  • Una mica de flor de sal

4 racions

Elaboració

Espàrrecs:

Escalfa oli, en una paella amplia.
Salteja els espàrrecs durant uns 5 minuts.
Afegeix els tomàquets, condimenta al gust, i cuina a foc lent, aproximadament uns 5 minuts.
Barreja al preparat els espinacs.

Ous:

Usant una cullera, premsa 8 buits en la salsa de tomàquet i espinacs.
Trenca la closca dels ous, acuradament d'un a un, i deixa lliscar en les depressions fetes amb la cullera.
Tapa i cou a foc molt suau durant uns 12 minuts, salpebre al gust i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

697 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: