Espàrrecs Shakshuka
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
Espàrrecs:
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 quilo de espàrrecs verds, tallats obliquament a rodanxes d'1 cm de gruix
- 2 llaunes de tomàquets (aproximadament 410 g)
- ½ culleradeta de pols de comí
- 1 culleradeta de sal
- 150 grams d'espinacs tendres
Ous:
- 8 ous
- flor de sal
4 racions
Elaboració
Espàrrecs:
Escalfa oli en una paella àmplia.
Sofregeix els espàrrecs durant uns 5 minuts.
Afegeix els tomàquets,
Condimenta i cuina a foc lent, aproximadament uns 5 minuts mes i agrega els espinacs
Ous:
Usant una cullera, premsa 8 buits en la barreja d’espinacs i d’espàrrecs.
Deixa acuradament lliscar a cada forat un ou.
Tapa i cou uns 12 minuts, o fins que les clares es solidifiquin.
Assaona els ous amb una mica de sal.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1719 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.