Pollastre al forn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 motlle per forn de 2 litres
- Mantega per al motlle
- 4 pits de pollastre, cadascun d'aproximadament 150 grams
- 1 culleradeta de sal
- Pebre, pebre vermell
- Mantega clarificada per cuinar
- 8 llesques de cansalada crua
- 1 pastanaga, tallada en tires primes
- 1 branca d'api, (75 grams net i tallat en tires primes)
- 1 porro, (50 grams, tallat en tires primes)
- Sal
- Alguns flocs de mantega
- 1 dl de brou de pollastre
- 2 dl de nata batuda
- Sal, pebre,
- Pebre vermell
- ½ taronja, la ratlladura i dues cullerades de suc
- Rodanxes de taronja per decorar.
4 racions
Elaboració
Assaona el pollastre per tots dos costats, fregeix cada costat de 10 a 15 segons en la mantega calenta.
Embolica cada pit de pollastre amb dues tires de cansalada.
Col·loca les verdures en el motlle greixat i assaona al teu gust.
Distribueix els pits de pollastre pel damunt i cobreix amb flocs de mantega, aboca el brou, i gratina duran uns 15 a 20 minuts al mixt del forn preescalfat a 200 graus.
Just abans de servir, aboca sobre la carn la crema batuda, amb les especies, el suc i la pell de llimona ratllada.
Deixa escalfar de 3 a 5 minuts, amb el forn apagat.
Serveix amb un gratinat de verdures, pasta o arròs.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1720 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.