Pollastre al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 motlle per forn de 2 litres
  • Mantega per al motlle
  • 4 pits de pollastre, cadascun d'aproximadament 150 grams
  • 1 culleradeta de sal
  • Pebre, pebre vermell
  • Mantega clarificada per cuinar
  • 8 llesques de cansalada crua
  • 1 pastanaga, tallada en tires primes
  • 1 branca d'api, (75 grams net i tallat en tires primes)
  • 1 porro, (50 grams, tallat en tires primes)
  • Sal
  • Alguns flocs de mantega
  • 1 dl de brou de pollastre
  • 2 dl de nata batuda
  • Sal, pebre,
  • Pebre vermell
  • ½ taronja, la ratlladura i dues cullerades de suc
  • Rodanxes de taronja per decorar.

4 racions

Elaboració

Assaona el pollastre per tots dos costats, fregeix cada costat de 10 a 15 segons en la mantega calenta.
Embolica cada pit de pollastre amb dues tires de cansalada.
Col·loca les verdures en el motlle greixat i assaona al teu gust.
Distribueix els pits de pollastre pel damunt i cobreix amb flocs de mantega, aboca el brou, i gratina duran uns 15 a 20 minuts al mixt del forn preescalfat a 200 graus.
Just abans de servir, aboca sobre la carn la crema batuda, amb les especies, el suc i la pell de llimona ratllada.
Deixa escalfar de 3 a 5 minuts, amb el forn apagat.
Serveix amb un gratinat de verdures, pasta o arròs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1720 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: