Patates al curri, amb ous i espinacs
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de patates ceroses
- 2 cullerades de curri picant
- 1 llauna de tomàquets picats (aproximadament 800 grams)
- 2,5 dl de llet de coco
- 1 cullerada de oeleksambal
- 1 culleradeta de sal
- 150 grams d'espinacs frescos
- 4 ous
4 racions
Elaboració
Pela les patates, i talla a rodanxes fines.
Escalfa el curri en una àmplia paella sense greix.
Agrega els tomàquets i la llet de coco, porta a ebullició, abaixa el foc, afegeix les patates, i el oeleksambal, assaona amb sal i cobreix, cuina a foc lent, aproximadament uns 18 minuts.
Afegeix els espinacs i barreja bé.
Amb una cullera forma quatre profunditats, i deixa lliscar els ous individualment.
Tapa i deixar reposar uns 10 minuts o fins que quallin.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1674 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.