Tapenade de tomàquet
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per a un got de 250 ml
- 150 grams de tomàquets secs en l'oli
- 40 grams d'olives verdes, picades
- 10 grams de tàperes
- 30 grams de cebes picades
- 1 gra d'all picat
- 5 fulles d’alfàbrega
- 50 grams de pinyons
- 3 cullerades "d’oli del tomàquet"
- Pebre
1 racions
Elaboració
Afegeix els tomàquets en un colador, escorre i ten cura de recollir l'oli.
Pica els tomàquets, les olives i les tàperes i reserva en un recipient.
Pica l'alfàbrega i afegeix també en el recipient.
Afegeix l'all i la ceba i barrejar bé.
Tritura els pinyons en un morter i junt amb "oli del tomàquet" barreja be en la massa.
Condimenta amb pebre i reserva en un got duna capacitat de de 250 ml.
Notes
Així, la tapenade es pot emmagatzemar de 1 a 2 setmanes a la nevera, a ser possible, omple el got, sense inclusions d'aire, aplana la superfície i cobreix amb oli d'oliva.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2169 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.