Merengues amb amanida de maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Coulis de maduixes (Suc concentrat):
- 250 grams de maduixes
- 1 a 2 cullerades de melmelada de maduixa
- 1 cullerada de sucre.
Amanida de maduixes:
- 500 grams de maduixes, en meitats o quarts
- 2 cullerades de sucre
- 1 cullerada de Kirsch
- Pebre.
Crema:
- 2 dl de crema
- 180 grams de crema fresca
- 1 sobre de sucre de vainilla
- 2 a 3 cullerades de sucre
- 4 a 8 merengues
- Bàlsam de llimona per decorar.
4 racions
Elaboració
Coulis (Suc concentrat):
Fes un puré amb les maduixes, la melmelada i el sucre.
Amanida de maduixes:
Barreja tots els ingredients, i deixa reposar breument.
Crema:
Bat la crema, la crema agra, el sucre de vainilla i el sucre a punt de neu.
Distribueix el coulis de maduixes en els plats per postre.
Reparteix pel damunt l'amanida de maduixes.
Col·loca la crema i els merengues al costat i decora amb el bàlsam de llimona.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1580 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.