Amanida de llacets i pernil serra
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 320 grams de llacets
- 200 g de pernil cru en una sola llesca
- Una culleradeta de mostassa
- 3 cullerades de maionesa
- 200 grams de verdures confitades
- ½ llimona
- 5 cl d'oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Amb una forquilla, barrejar en un bol la maionesa, la mostassa, una cullerada d'oli i un pessic de pebre.
Talla el pernil a daus i els vegetals confitats en trossos petits després d'haver estat drenat del líquid.
Pela la llimona eliminant la pell blanca i mantenint només la carn, després talla en trossos molt petits.
Cou la pasta en una olla plena d'aigua bullent amb sal durant el temps indicat en el paquet, escorre i passa immediatament sota el raig d'aigua freda per tal d'aturar el procés de cocció.
Escorre la pasta de nou, després col·loca en un recipient, i condimenta amb la salsa preparada anteriorment, afegeix el pernil, les verdures i la llimona.
Agita de nou i serveix, si t'agrada amb un rajolí d'oli.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3379 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.